Shake Shack lezzetleri

Shake Shack’i ilk kez New York’ta Central Station’da denemiştik kardeşimle, e tabii bu gayet normal. Çünkü memleketi orası bu fast food zincirinin. Daha sonra ise, bir gün Tünel’de gördüm. Türkiye pazarına girmeye karar vermişler demek dedim. Ama sanırım önce İstinye Park’ı açmışlardı. İstinye Park Shake Shack’i ilk gördüğümde ise meraklıları tarafından istila edilmiş gibiydi ilk zamanlarında, öyle bir sıra falan.

kanyon_hdr

Sonra geçtiğimiz günlerde Kanyon şubesine gittim. İnternette okuduğum yorumların çoğu olumsuzdu, hele ki eksisozluk’te yazanlar. Ama size gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki yediğim her şey çok lezzetliydi.

shake shack

Fiyatların yüksek olduğundan şikayet edenlere de şunu söyleyebilirim. Hamburger köftelerinin %100 dana veya angus etinden yapıldığını göz önüne alırsak, Virginia Angus, Mano Burger gibi sevdiğim başka hamburgercilerde de fiyatların bu civarda olduğunu söyleyebilirim. Hamburgerlerin küçük olduğunu düşünenler de double seçeneğini tercih edebilir. Patateslerin yanındaki peynir sosunu ben sevdim. Arby’s’e patates için gidenlerden olduğum gibi, buraya da bu soslu patatesler için gelebilirim.

Shake’ler ve tatlılara gelince onlar da gayet lezzetli. Ben beğendim. Deneme sırası sizde:)

 

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.