28. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları başlıyor

ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları 28. kez, Temmuz ve Ağustos ayları boyunca müzik dünyasının önemli sanatçılarının konser vereceği buluşmalarda ve açıkhava sinemasınde İstanbullularla buluşacak.
Optimized-Fazıl Say

Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenecek etkinlikler, ENKA’nın daimi sanatçısı Fazıl Say’ın Genç Yetenekler ile birlikte vereceği özel konserle 11 Temmuz’da başlayacak. 17 Ağustos’a kadar devam edecek etkinliklerde Kuzey Cazı’nı kültleştiren isimlerden Nils Petter Molvær; özgün vokali ve yorumuyla Gaye Su Akyol; açık hava konserlerinin vazgeçilmez ve sevilen guruplarından Yeni Türkü; birlikte ürettikleri yepyeni şarkılarını ilk kez yorumlayacakları konserleriyle Candan Erçetin & Kardeş Türküler; en güzel aşk şarkılarıyla Levent Yüksel; “Göğe selam” başlıklı özel performanslarıyla Şevval Sam & Kurtalan Ekspres; Türk filmlerinin en sevilen ezgilerinin senfonik yorumuyla Cahit Berkay& Anadolu Senfoni Orkestrası sahne alacak.

Ayrıca sanatseverler, ıhlamur kokuları eşliğinde açık havada film izleyebilecekler. Film gösterimleri kapsamında, 2016 yılı Oscar Ödülleri’ne aday olan ve ödül kazanan sinema filmlerinin yanı sıra sinema tarihinin sevilen yapımları da izleyiciyle buluşturulacak. Leonardo Di Caprio’ya ilk Oscar ödülünü kazandıran Diriliş (The Revenant) başta olmak üzere Casuslar Köprüsü  (Bridge Of Spies), Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor (Star Wars: Force Awakens), Ölüm Emri (Eye in the Sky), Brooklyn, X-Men: Kıyamet (X-Men: Apocalypse), Nefret Sekizlisi (The Hateful Eight), Sihirbazlar Çetesi 2 (Now You See Me: The Second Act) Carol ve Kral İçin Hologram (A Hologram for the King) filmleri ENKA perdesine yansıtılacak.

Program
Program kapsamında düzenlenecek tüm konserler ve film gösterimleri saat 21.15’te başlayacak.

Etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri ve çağrı merkezinin yanı sıra hizmet bedelsiz olarak ENKA Vakfı gişesinden ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.