WWF’ten “Daha İyi Bir Dünya İçin” Kampanyası

daha iyi bir dünya için
Trivia Crack’im güncellenince karşımda gördüğüm değişiklik oyun update’i değil, bir farkındalık projesiydi. Eski bir WWF çalışanı olduğum için de ayrı bir gönül bağım olan WWF’nin bu projesiyle karşılaşınca, vay be ne güzel bir şey yapmışlar dedim.

WWF, Apple ve dünyanın en beğenilen uygulamalarının yaratıcıları dünyamızın korunması için bir kampanya başlatmış. Şöyle ki; 24 Nisan’a kadar Apple Uygulama Dükkanı’ndan (App Store) indirilen her uygulamanın gelirinin tamamı WWF’in doğa koruma çalışmalarına aktarılıyor.

Angry Birds, Candy Crush, Star Wars ve Sim City gibi 27 farklı uygulamadan herhangi birini indirenler, “Daha İyi Bir Dünya İçin” kampanyasına özel hazırlanmış içeriklerle karşılaşacak. Bu içerikler ormanlar, okyanuslar, tatlı su, yaban hayatı, gıda ve iklim değişikliğiyle ilgili mesajlar içeriyor.

Katkıda bulunmak için yapmanız gereken son derece basit, bir o kadar da eğlenceli. Angry Birds oyununda yeni seviyelere çıkın veya VSCO, Procreate ve Enlight gibi uygulamalara yeni araçlar ekleyerek yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarın. Star Wars: Galaxy of Heroes’da Endor’un geleceği için mücadele edin veya Map My Run+ ve Yoga Studio ile formda kalın ve zihninizi odaklayın. App Store ve WWF ile birlikte, siz de dünyamızı koruma çalışmalarına destek olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.