Nisan’da neler oldu?

Nisan ayına çok sıkılarak başlamıştım aslında. Moral bozucu olaylarla. Ama hepsi çok geride kalmış gibi hissediyorum bugünkü moralimle, ne güzel:)

Nisan’a girer girmez ilk hafta sonu Açık Öğretim sınavları vardı. Sivri zekamın ürünü olarak başladığım, ikinci üniversite diploması göz çıkarmaz, yaparım yaaee diye düsündüğüm ve seneler geçtikçe üzerime yük olan AÖF. Neyse ki 4. sınıf İşletme öğrencisiyim ve bu sene bitiyor. Kurtuluyorum sonunda.

Sınavların arasına bir de konser sıkıştırmıştım, 2 Nisan’da Babylon’da Bedük dinlemiştik.

Fenerbahçe Ülker- Pınar Karşıyaka maçını kaçırmadım ama başka bir organizasyondan dolayı Fenerbahçe – Galatasaray maçını maalesef kaçırdım. Fakat bu aksilik bir arkadaşımı çok iyi tanımama neden oldu, o yüzden maça gidemediğime üzülmüyorum 🙂

Bir sonraki doğum günü etkinliğimiz Koray‘ın doğum günüydü, sonra da Sevcan‘cığımın 🙂 Sevcan’ın doğum gününe kendimi iyi hissetmediğim için katılamasam da, ondan önceki hafta sonu beraber güzel bir gün geçirdiğimiz için ve bunun telafisini yapacağım için affedildim 🙂

Haftanın her günü gezince çoğunlukla Cuma, bazen de Cumartesi günleri pilim tamamen bitmiş oluyor ve evde yatıp dinlenmem gerekiyor. İşe başlamamla birlikte gezmelerim arttığı için, ilk firemi Maroon 5 konseri günü verdim ve yorgunluktan gidemedim. Ama ertesi gün, önce Blogger Base’de 4sq meet-up’a katıldık, ardından 3-4 mekana uğradıktan sonra Cumhuriyet Meyhanesi’ne gittik. Ve Kolpa konseri için Jolly Joker Balans’ta yerimizi aldık.

(Kolpa grubundan Barış’a konserdeki misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum.)

Konser ertesi planlarımız bu hafta sonu evlenecek arkadaşım Ayşe’nin gelin hamamını yapmak üzereydi. Ve 15 kadar kız Cağaloğlu hamamına gittik. Turistik bir yer olduğu için ve pazar olduğu için çok kalabalıktı. Gelin hamamı için tavsiye olunmaz. Çünkü eğlenemiyorsunuz.

Maça gidemediğim akşam Lütfi Kırdar’da Enbe Orkestrası’nın TED yararına verdiği konsere gittim. Sivil toplum kuruluşlarının ülkenin gelişiminde, insanların hayatlarının değişmesinde ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördüm ve elimden geldiğince, hayatım boyunca STK’lere yardım etmeye, destek olmaya bir kez daha karar verdim.

Şimdilik vaktim bu kadarını anlatmaya yetiyor. Diğer etkinliklerle karşınızda olacağım 🙂

Nisan’da neler oldu?” için 2 yorum

  1. Zevkle okuduğum bir yazı ve anılardı. Bir an tüm bunları kendim yaşamış gibi sandım… Bu dolu yaşamı ve yaşayanı tebrik ediyorum. Şu anki sosyal konum ve çevremde tüm bunların olmasını canı gönülden bende isterdim! Lakin bazen istemek yeterli olmuyor hayatta…
    Hoşcakalın.
    ( Çok sık olmasada tarafımdan takibe devam 🙂 )

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.