Bir Mayhoş: Timuçin Esen

Gönül Yarası filmiyle tanıyıp sevmiştim Timuçin Esen’i, sonra bir dönemin moda dizisi Hırsız Polis‘te vardı. Şimdi de rock müziğe geçiş yaparak bir albüm çıkardı. Albümün adı “Mayhoş”. İlk klibini Yola Devam şarkısına çekmiş Timuçin Esen, yönetmen koltuğuna da kendisi oturmuş. Ee, adam zamanında o kadar oyunculuk, Amerika’larda yönetmenlik eğitimi almış. Klibini de mi kendisi mi çekmiş demeyelim. Ben beğendim klibi güzel olmuş.

Henüz albümün hepsini dinleyemedim, albüm tanıtım konserine de gidememiştim zaten ama ilk şarkıda izlenimim olumlu. Çok da emek sarfedilmiş bu albüm için, mesela mastering aşamasında U2, Nirvana, Muse, Iron Maiden gibi dünyaca ünlü grupların mastering mühendisliğini yapan Howie Weinberg prodüktörlüğünde New York Masterdisk stüdyolarına gidilmiş.

Şarkı sözlerinin hepsini kendisinin yazmış olması da benim için bir albümü dinlerken ve bir şarkıcıyı severken çok önemli bir kıstas. Oradan da artı bir puanı var hanesinde. Hem kendisi de albüm için şöyle bir şey demiş: “Oyunculuktan farklı olarak burada başka kişilerin yazdıklarını değil, kendi hikayelerimi yorumluyorum”

Bakalım gerisi nasıl, dinleyeyim göreyim 🙂

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.