Kitap Kulübü ile ayda 4 kitap okumaya ne dersiniz?

Bir şeyi yapmak istediğimiz halde motivasyon bulamadığımızda yaptığımız en güzel şey bahane üretmek. Bunu kitap okumadığımızı söylerken de sürekli yapıyoruz. Aslında bahanelerimiz hep aynı… Çok çalışıyoruz, çok koşturuyoruz, çok yoruluyoruz, vaktimiz kalmıyor.

Oysa kitap okumanın bizi bütün bu şikayetlerimizden kurtaracağını, bizi rahatlatacak bir şey olduğunu hepimiz biliyoruz. Kitap Kulubü de işte tam bu noktada bizi gaza getirmek için kurulmuş bir oluşum. Son zamanlarda çok moda olan kutuyla mutluluk dağıtmanın kitaplı versiyonu.

Varoluş sebeplerini, ‘Kitap Kulübü’ne dahil olan herkesin kitaplara yeniden dokunmasını sağlamak, daha fazla kitap okumalarını sağlamak, daha uygun fiyatla kitaplara ulaşmasına yardımcı olmak ve okuyucuların hayatına yepyeni bir dokunuş getirmek’ diye tanımlıyorlar.

Amaç haftada bir kitap okunmasını sağlamak. Bunu da ayda 49 TL’ye 4 kitap göndererek yapıyorlar. Kullanıcılar da Edebiyat veya Profesyonel Gelişim kategorilerinden birini seçip, bu kategoriye ait kitaplardan gönderim yaptırabiliyor. Kitaplarda en az %40 indirim garantisi veriyorlar.

Bana göre bu girişimin tek eksik yanı, her ay sadece sizin için seçilen kitapları okuyabilecek olmanız. Bir seçki içinden istediklerinizi seçmeniz ve daha geniş bir liste olması halinde daha cazip olabilirdi. Tabii ben edebiyat mezunu olduğum ve kendi kitaplarımı seçmekten çok büyük zevk aldığım için böyle hissediyorum.

Benim de kitap önerdiğim birçok arkadaşım var. Kitap seçmeye de vaktim yok, zaten ne okuyacağımı da bilemiyorum. Bir bilen benim için seçsin, ben de onları okuyayım demek sizin için yeterliyse, Kitap Kulubü tam size göre. 🙂

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.