Hard Rock Cafe İstanbul

hard rock istanbulYurt dışına giden birçok insanın rutinlerinden biridir o ülkedeki Hard Rock’ları ziyaret edip, hatıra almak… Ben de bu rutine uymaya çalışanlardanım. Roma’da, Venedik’te, New York’ta, Paris’te, Budapeşte’de, Stockholm’de Hard Rock’lara giderken, neden İstanbul’da yok diye üzülürken, Hard Rock İstanbul da sonunda açıldı.

Aslında Hard Rock İstanbul’un açılışı Aralık ayında yapılmıştı, fakat bu bir soft opening’ti. Geçtiğimiz günlerde yapılan basın toplantısında, ben de Hard Rock International Başkanı ve CEO’su Hamish Dodds, yıllarını Hard Rock’a vermiş bir garson kadın ve sanırım Orta Doğu sorumlusunu dinleme fırsatı buldum, keyifsiz bir günde olmasına karşılık çok keyifli bir sohbet oldu. Bu sayede kafeyi de ziyaret etmiş oldum.

Hard Rock Cafe Istanbul, çok katlı kafesinin büyüklüğü, farklı yemek alanları, terası ve Hard Rock ürünlerinin satın alınabileceği bir Rock Shop ile birlikte, Hard Rock’ın ikonik koleksiyonuna ait rock ‘n’ roll eşyalarının sergilendiği alan da dahil 780 metrekareyi aşan bir alanda kurulmuş. Galatasaray Lisesi’nin karşısındaki aradan girdiğinizde Ayvalık Tostçusu’sunun karşısında yer alıyor. (Bu şekilde anlatmak istemezdim ama en kolay böyle anlaşılıyor.)

‘Love All, Serve All’ felsefesinin benimsendiği Hard Rock Cafe’nin İstanbul şubesi de turistlerin ve sevenlerinin uğrak noktası olacak gibi gözüküyor.

Hepimize hayırlı olsun. 🙂

Hard Rock Cafe İstanbul” için bir yorum

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.