Ahmet Güneştekin uluslararası sergilerine devam ediyor

Ahmet Gunestekin (2)Çağdaş sanatta Türkiye’yi uluslararası alanda başarıyla temsil eden Ahmet Güneştekin; “Yüzleşme” adıyla İstanbul ve Ankara’da 2012 yılında Türkiye’den başladığı uluslararası sergilere dünyanın önemli sanat merkezlerinde devam ediyor.

2014 yılı yolculuğuna 26 Kasım-5 Ocak tarihleri arasında Marlborough Gallery’nin New York merkezinde gerçekleştirdiği sergisiyle başlayan sanatçı, New York sergisi sonrasında sanat camiası tarafından ilgiyle karşılandığı ArcoMadrid uluslararası sanat fuarına katıldı.

Ahmet Güneştekin, 6-9 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük sanat fuarlarından The Armory Show’a katılacak. 6-13 Nisan tarihleri arasında Hollanda’da Art Breda uluslararası sanat fuarına katılacak olan Ahmet Güneştekin, kendisini Hollanda ve Belçika’da temsil eden Mark PeetVisser Gallery bünyesinde yer alacağı bu fuar sonrasında da galerinin Den Bosch’taki merkezinde kişisel bir sergi açacak.

Ahmet Güneştekin, 21 Nisan-18 Mayıs tarihleri arasında Den Bosch’ta gerçekleştirileceği sergi sonrasında ABD, İspanya, Monaco, Hollanda ve İtalya’daki kişisel sergiler ve katılacağı dünyanın önemli sanat organizasyonlarıyla uluslararası sanat yolculuğuna devam edecek.

 

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.