“Benim Bir Dostum Var”

Bana_Goz_Kulak_Ol10

Özge Özder, Aslı Tandoğan ve Ayça Varlıer öncülüğünde kurulan ve birçok ünlü sanatçının da üyesi olduğu Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği (BGKO), hayvan esaretine “dur” demek için ilk farkındalık filmini çekti.

Amaç özgür yunusları kurtarmak, yunus parklarına ve gösteri hayvanlarının kullanıldığı tüm oluşumlara karşı bir kampanya başlatmak.

Bana_Goz_Kulak_Ol2

“Benim bir dostum var’’ adlı iki dakikalık spot filmde birçok ünlü sanatçı gönüllü olarak yer aldı. BGKO sanatçıları, gösteri hayvanlarının esaretini bir kez daha yunuslar üzerinden anlatmayı tercih etti.

Geçtiğimiz günlerde Japonya ve ABD arasında da ciddi diplomatik krize neden olan “Taiji Koyu yunus katliamı” gündemdeyken tamamlanan film, zamanlaması bakımından daha da anlamlı hale geldi.

Bana_Goz_Kulak_Ol15

Filmde yer alan gönüllü sanatçılarımız (alfabetik sırayla):

Alican Yücesoy, Aslı Tandoğan, Bennu Yıldırımlar, Binnur Kaya, Ceyda Düvenci, Demet Evgar, Kenen Ece, Levent Üzümcü, Mert Fırat, Özge Özder, Özgün, Özgür Çevik, Selim Bayraktar, Selin Demiratar, Serkan Altunorak ve Yasemin Allen.

Benim Bir Dostum Var ( My Friend…”Turkish version” ) from Bana Göz Kulak Ol Derneği on Vimeo.

Bilgi için
www.twitter.com/banagozkulakol
www.facebook/banagozkulakol.com
www.banagozkulakol.com

 

 

“Benim Bir Dostum Var”” için bir yorum

  1. Dostlarimiza yapılan bu işkenceyi, hatta yaşan haklarını, özgürlüklerini yok eden isnanlara dur! Dediginiz için ve verdiginiz tüm emekler için cok tesekkur ederim. Lütfem onlar durana kadar biz pes etmeyelim. Selamlar, Ahmet Çalışkan

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.