Red Bull Music Academy Nights: Saschienne ve Deadboy İstanbul’da

RBMA Nights Saschienne

Avrupa’da elektronik müzik denince akla ilk gelen isimlerden Saschienne ve Deadboy Red Bull Music Academy Nights kapsamında Babylon sahnesinde elektronik müzik severlerle buluşmaya hazırlanıyor. 

Londra’nın sokaklarından taşan zengin müzikal mirası müziğine yansıtan Deadboy ise özellikle 90’lı yıllara damgasını vuran hardcore ve Detroit techno gibi türleri kendisine çıkış noktası seçmiş bir sanatçı. Güney Londralı prodüktör ve DJ, müziğinde bolca garage, 2step, grime, bassline gibi yeraltı müzik sahnesinden seslere yer verirken house, techno, r&b gibi ana akım türlerden örneklerine yer veriyor ve geçmişten günümüze elektronik müziğin en eklektik türlerini günümüzün modern melodileriyle harmanlıyor. Daha önce Sonar, Primavera, South by Southwest ve Brooklyn Electronic Music Festival gibi dünyanın en önemli festivallerinde sahne alan Deadboy yeniden Red Bull Music Academy Nights kapsamında 20 Aralık akşamı Babylon’da!

Ayrıca bu müzik dolu gecenin warm up ve after party’si için Red Bull Music Academy 2006 Melbourn katılımcısı Ali Gültekin de setinin başında olacak.

Biletler, Biletix ve Babylon Gişe’de.

Bilet Fiyatı:25TL – 35TL

 

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.