Salon’da yeni sezon başlıyor

Salon’da yeni sezon konserleri, 4 Ekim Cuma gecesi Norveçli Moddi’nin Türkiye’deki ilk performansıyla başlıyor. Biletler 4 Eylül Çarşamba günü satışa çıkıyor.

Kim Gordon’dan Ólafur Arnalds’a, Ane Brun’dan Fallulah’a, Agnes Obel’den Mor Karbasi’ye, Austra’dan Replikas’a, güncel müziğin birçok temsilcisi yeni sezonda Salon’da olacak.

Kuzey Avrupa müziğini sevenler bu kış Salon’dan çıkamayacak. 🙂4 Ekim Cuma ve 5 Ekim Cumartesi gecelerinde, folk-popun Norveçli ismi Moddi, Moddi’nin hemen ardından, 8 Ekim Salı gecesi, yine Norveçli bir topluluk, In The Country Salon’a konuk olacak.

İzlandalı müzisyen Ólafur Arnalds yeniden ve bu sefer yeni şarkılarıyla 19 Kasım Salı ve 20 Kasım Çarşamba, Norveçli müzisyen Ane Brun da iki sene sonunda yeniden 21 Kasım Perşembe, 22 Kasım Cuma ve 23 Kasım Cumartesi, üç gece üst üste sahnede olacak. Konserlerde Ane Brun’a, çok özel bir konuk, İsveçli topluluk Tonbruket eşlik edecek.

Danimarkalı folk ve caz müzisyeni Agnes Obel, 5 Aralık Perşembe ve 6 Aralık Cuma, Fallulah, 19 Aralık Perşembe ve 20 Aralık Cuma akşamı Salon’da olacak.

Ayrıca, Kudüslü ladino şarkıcısı Mor Karbasi, 10 Ekim Perşembe ve 11 Ekim Cuma, Replikas da yeni sezonun ilk konserini vermek üzere 25 Ekim Cuma gecesi Salon sahnesinde olacak.

Fransız Mesparrow, Fransız Kültür tarafından gerçekleştirilecek Festival XXF – Very Very French kapsamında 2 Kasım Cumartesi, Sonic Youth’un kült kadını Kim Gordon, Bill Nace ile birlikte hayata geçirdiği Body/Head projesiyle 6 Kasım Çarşamba, Kanadalı elektronik müzik grubu Austra, 9 Kasım Cumartesi, Stephan Micus 15 Kasım Cuma ve 16 Kasım Cumartesi günü Salon sahnesine konuk olacak.

Beş saati aşabilen sahne performanslarıyla dünya çapında ilgi uyandıran ABD’li topluluk OM da Türkiye’deki ilk konserini vermek üzere 3 Aralık Salı gecesi Salon’da olacak.

Konserleri merakla bekliyoruz 🙂

 

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.