Salon’da bu hafta caz var!

cole porter caz ağacı

Salon’da bu hafta yoğun bir caz programı var.

Dünyanın en hızlı konser piyanistleri arasında anılan Lubomyr Melnyk, İngiliz caz rock topluluğu Roller Trio ve yeni albüm tanıtım konseriyle Bilal Karaman Salon’un bu hafta ağırlayacağı isimler arasında.

Ayrıca, bu hafta sonu Salon sahnesinde gerçekleştirilecek, efsane caz bestecisi Cole Porter’in anılacağı Caz Ağacı’nın konukları ise Başak Yavuz, Bora Çeliker, Ceyda Özbaşarel, Çağıl Kaya ve Şirin Soysal.

Gelelim bu yoğun programın nasıl olduğuna:

23 Ocak Çarşamba, 21.30- Lubomyr Melnyk Salon

Konser biletleri 30 TL (numarasız oturmalı) ve 20 TL (öğrenci).

roller_trio_2

24 Ocak Perşembe, saat 21.30 – Roller Trio 

İngiliz caz rock topluluğu Roller Trio, deneysel ve geleneksel caz sound’larını birleştiriyor ve Salon’da Garanti Caz Yeşili kapsamında sahne alıyor.

Konser biletleri, 25 TL ve 15 TL (öğrenci).

25 Ocak Cuma,  saat 21.30 – Bilal Karaman

Bu yıl 19.  İstanbul Caz Festivali kapsamında dünyaca ünlü müzisyen Marcus Miller ile Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleştirdiği performansla hatırladığımız Bilal Karaman, yeni albümü Patika’nın tanıtım konseri için Salon’da.

Konser biletleri, 25 TL (masalı düzen), 20 TL (ayakta), 15 TL (öğrenci).

26 Ocak Cumartesi,  saat 22.30- Caz Ağacı “Cole Porter”

2011 yılından bu yana her yılın Ocak, Mart ve Mayıs aylarında düzenlenen Caz Ağacı gecesinde,  Amerikalı efsane caz bestecisi Cole Porter anılacak. Gecede Cole Porter bestelerini yorumlayacak şarkıcılar arasında Başak Yavuz, Bora Çeliker, Ceyda Özbaşarel, Çağıl Kaya ve Şirin Soysal yer alacak. Orkestrada ise Adem Gülşen (piyano), Tamer Temel (tenor saksofon), Baran Say (kontrbas), Erdem Göymen (davul) olacak.

Gecenin biletleri 30 TL (ayakta) ve 20TL (öğrenci).

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.