Maserati GranCabrio MC Paris Fuarı’nda

Lüks arabalara herkesin meraklıdır, ben de bu yüzden zaman zaman Porsche, Maserati gibi otomobillerin yeni modellerini paylaşıyorum. Şimdi de Maserati GranCabrio’nun MC’si çıkıyormuş.

Maserati’nin dört koltuklu ve katlanabilir tavanlı modeli GranCabrio’nun “MC” versiyonu, ilk kez 2012 Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak. Sadece 300 adet üretilen Maserati GranTurismo MC Stradale’nin elde ettiği başarı sonrasında geliştirilen Maserati GranCabrio MC, yarış deneyimlerinden gelen yüksek performans ve sportif özelliklerini taşımasıyla dikkat çekiyor.

GranCabrio MC, görsel açıdan diğer Maserati GranCabrio versiyonlarından 48 mm daha uzun ve tasarımsal olarak da farklılıklar barındırıyor. GranTurismo MC Stradale’den esinlenilen ve aerodinamik yapıyı en uygun hale getirme amacıyla tasarlanmış farklı bir ön yüze sahip olan GranCabrio MC’nin arka bölümünde ise daha büyük bir spoyler yer alıyor.

Maserati Quattroporte ve GranTurismo modelleri gibi Pininfarina imzasını taşıyan Maserati GranCabrio MC, 28 saniyede açılabilen veya tamamen kapatılabilen kumaş tavana sahip ve 10 farklı renk seçeneği var.

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.