Miller Music Factory 2012’de de Yeni Yıldızlarını Aramaya Devam Ediyor

Benim son üç senedir takip ettiğim, fakat Miller tarafından bu yıl 8.si düzenlenecek olan Miller Music Factory’ye (MMF) başvurular 10 Şubat’a kadar devam ediyor. Miller’ın yeni yıldızları keşfetmek ve sesini duyurmak isteyen yeteneklere destek olmak amacıyla düzenlediği müzik yarışmasına başvurular www.millermusicfactory.com internet sitesi üzerinden yapılıyor.

Miller Music Factory’ye katıldıktan sonra yıldızı parlayan isimler arasında 2006 yılı birincisi “Bedük”, 2007 yılı birincisi “Mustafa Keçeli”, 2008 yılı birincilerinden Multitap grubunun solisti “Selim Siyami Sümer” ve “DJ Junior” da bulunuyor.

Finale kalan adaylar her kategoride alanında isim yapmış profesyoneller, sanatçılar ve jüri üyelerinden oluşan workshop’lara katılma hakkı kazanırken, aynı zamanda profesyonel danışmanlık desteği alma imkanı da buluyor. Ünlü prodüktör Chew Fu’nun da eğitim vereceği workshopların ardından ise final gecesinde yapılan halk oylaması sonucunda kazanan ilk üç isim belirleniyor. Buna göre ilk 3’ün ödülleri şöyle:

MMF Birincisi:     Profesyonel stüdyoda 3 adet parça kaydı
MMF İkincisi:       Profesyonel stüdyoda 2 adet parça kaydı
MMF Üçüncüsü: Profesyonel stüdyoda 1 adet parça kaydı
Jüri Özel Ödülü:  Miller Music Tour West’e katılım şansı

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.