2012’ye Mektup

Sevgili ikibinoniki,

Aslında ayrı yazılıyorsun ama 2012’de ayrılık olmasın, tüm sevdiklerim yanımda olsun, eksilmesinler, ayrılmasınlar diye seni birleşik yazdım.

Birkaç gün önce geçtiğimiz yılın dilek listesiyle ilgili bir yazı yazmıştım hatırlarsan. Hangi dileklerim gerçekleşmiş, hangileri gerçekleşmemiş… Gerçekleşmeyenler çoğunluktaydı. -ne yazık ki!- Bakalım bu sene nasıl bir ortalama tutturacağız? Haydi bakalım başlayalım 🙂

Önce geçen seneden arta kalanlara şöyle bir bakalım:

Evett. AŞK! Bu konuda kararsızdım, 2011’de ben aşık oldum ama aşık olduğum kişi bana olmadığından bu dilek biraz yanlış gerçekleşti. O yüzden senden içimde kendi kendime yaşamayacağım, yaşatacağım bir aşk istiyorum. Onla veya başka biriyle. Şu anki halimden çok yoruldum.

Geçen sene hiç yurtdışına çıkamadım. Bu sene doğru düzgün planlar yaparak, gezmek istiyorum. NY olsa tabii en başta çok güzel olur. Ama diğer ülkelere de açığım:) 

Edited: Bol bol gezdim. (Yunanistan, İtalya, İsveç, Fransa.)

Macbook Air istiyordum, hala istiyorum ama son anda çıkan yeni telefon masrafından dolayı teknolojik aletlerle ilgili isteklerimi biraz geri plana atmak zorundayım. Fakat sene bitmeden benim olursa çok mutlu olabilirim.

Edited: Alındı.

3 kilo vermekle ilgili dileğime gelince, bunu kilo vermek olarak değil de, spor salonuna daha sık giderek daha fit kalmak şeklinde değiştiriyorum tamam mı 2012? Biraz düzene sokalım artık şu spor salonu işini. Haftada 2 gün uygundur mesela benim için, deal?

Edited: Kilolar aldı başını gidiyor. 🙂

Sonraa gelelim yeni dileklerime, İtalyanca’yı unutayazıyorum sanırım ben, o yüzden onu da bir toparlasam fena olmaz diyorum. Evde biraz çalıştıktan sonra, kaldığım yerden İtalyan Kültür’e gideyim diyorum ben. Senelerce onca emek verdim sonuçta bunun için:) Bir de diksiyon veya spikerlik kursuna gitmek istiyorum bu sene.

Okumak istediğim bir sürü kitap var tabii ki evde istiflediğim kitaplar da dahil buna, ayrıca da izlenmesi gereken filmler ve temizlenmesi, up-to-date edilmesi gereken dizilerim var. Onları da  düzene sokup, birer birer aradan çıkarsam güzel olur. Yani napmam lazım? Okunacak kitaplar ve izlenecek filmler listesi yapmalıyım. (Listeleri yapınca buradan paylaşırım:)

Yarı profesyonel de bir fotoğraf makinesi istiyorum. Buraya daha güzel fotoğraflar ekleyebilmek için, güzel anları daha güzel bir şekilde ölümsüzleştirmek için…(Her sene bir fotoğraf makinesi yazıyorum listeye sanırım bunu şimdi farkettim 🙂

Sonra, geçen sene hayatımdan bazı arkadaşlarımı çıkarmak zorunda kaldım. Bu sene lütfen beni üzecek insanları etrafıma sokma 2012.

Bir de beni mutlu edecek bir iş istiyorum, hatta kendi işimi kursam ne kadar güzel olur. 🙂

En önemlisi bana ve sevdiklerime sağlık ver. Geri kalan her şey bir şekilde yapılır ne de olsa sağlık olduktan sonra.

Öptüm.

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.