Louis Vuitton & Carolina Herrera 2011 Pre-fall

2011 yılının pre-fall koleksiyonlarını shortskirtlongjacket.blogspot.com blog’unun sahibesi Ceren Yaban’dan öğrenmeye devam ediyoruz.
Sırada bir klasik var: Louis Vuitton

Louis V.’nun bu kışa hazırlık ”Glam Noir” retro koleksiyonu tek kelimeyle büyüleyici!
Payetlerin göz alıcılığı, kullanılan kumaşların birleşiminin uyumu, ton sür ton renkleri, mankenlerin saç-makyaj ve duruşlarıyla bir bütün oluşturmuş koleksiyon…
Maskülen ve feminenliğin ikisini birden keskin bir şekilde görebiliyoruz…
Ve ikinci koleksiyon Caroline Herrera’nın:
Carolina Herrera’nın çizgisini seviyorum, yalınlığını, kullandığı renk tonlarının yalınlığı, kıyafetlerine havasını veren birkaç detayı…
İlk elbisenin formuna bayıldım! Benim gibi maskülen giyinenler için elbiselerde, gece kıyafetlerinde de maskülen seçeneklerin olması çok güzel. Herrera’nın ilk gri trençkotu andıran kıyafeti gibi.. Aşağıdakilerden de ilk tek omuz elbisesine bayıldım. Tek omuz kısa elbiseler her zaman tercihim!
Herrera 1971 yılında dünyanın en iyi giyinen 10 kadınından biri seçilmiştir.  Zerafeti ve farklılığıyla dikkat çekmiştir her zaman. Beyaz gömlekler her zaman koleksiyonlarının vazgeçilmezi olmuştur. Neo-klasik bir tarza sahip olan Herrera, romantik tarihsel çağrışımlarla, şık detaylarla koleksiyonlarını benimsetmiştir.

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.