Magic Ice Buz Müzesi Gezisi

Aylar öncesinden gitmeyi düşünüyordum aslında Magic Ice’a. Ama bir türlü fırsat bulamamıştım. Sonunda bugün annemle beraber Forum İstanbul yollarına düştük ve müzeye gidebildik. Açıkçası hayalkırıklığına uğradık. İçerisi 600 metrekare falanmış ama iki kutup ayısı, bir gemi, bir kaç Viking, bir geyik kafası ve bir iglo, bir de buzdan bar vardı.170 ton buz neredeydi bilmiyorum.

Annemle müzede.

İçerisi, bizim gittiğimiz saatten midir bilinmez, karanlık ve aydınlatmalı değildi. Gayet gündüz kar yağmış, buz tutmuş bir yerde geziyor gibiydik. En ilginç şey sadece çıkışta buz barda, buzdan bardaklarla içtiğimiz şeftali suyuydu sanırım. 🙂 Annemin şeftali suyuna tepkisi “Buzdan üşüdük, kanyak ikram etmeleri gerekmez miydi?” oldu. Ama içki yasaklarından imkansız olduğuna kanaat getirip müzeden çıktık. Zaten gezmemiz  de en fazla 10 dakika sürdü. Fotoğraflarımızın çıkmasını beklememiz müzeyi gezmemizden daha uzun sürdü. Yani, o kadar çabuk geziliyor.

Ayrıca müzeye giriş ücreti yetişkinler için 20TL, öğrenciler için ise 15 TL. Bence bu ücret çok fazla. Ama ille de gitmek görmek istiyorum derseniz siz bilirsiniz. 🙂

Aa bu arada çıkışta fotoğrafları beklerken bakın ne buldum 🙂

Mustafa Topaloğlu’yla Seda Ablam da müzeye gitmiş 🙂

Veeee,

Gülben Ergen de eşi Mustafa Erdoğan ve Atlas’la gitmiş Buz Müzesi’ne.

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.