Hıdırellez, Taş Oda, Lokal Anestezi

En son ne yaptığımı, nerelere gittiğimi anlatırken Hıdrellez Şenlikleri için Ahırkapı’ya gidip, dileğimi ağaca asacağım yazmışım. Ondan sonra yazmamışım. Gittim, yazdım dileğimi astım ağaca. Ama bu sene geçen seneki keyfi alamadım. Çok kalabalıktı. Bir saat durdum çıktım.

Ahırkapı’da eğlenemediğim için gecenin devamında Al Jamal ve Scotch’a gittik. Çok eğlendim, dans ettim ama içkiyi biraz fazla kaçırdım o akşam:) Böylece, 3 aylık geleneksel bundan sonra fazla içmeyeceğim, karıştırmayacağım alkolleri günleri başladı. En son Ocak sonu o kadar çok içmiştim, 3.5 ay karıştırmadan dayanmışım 🙂

Cumartesi günü Kosmos’a gitmek üzere Melih’le buluştuk, fakat “İşçi Filmleri Festivali” yüzünden, zaten 3 sinemada oynayan filmi gösterimden kaldırmışlar. Gittiğimizle kaldık. Biz de Galata’ya Enginar’a gidip yemek yeyip, sohbet ettik. Oradan da Cihangir’e gittik. Ertesi gün de okula(Boğaziçi’ne) “Taş oda” konserlerine gittik yine beraber. Ama orası da hiç keyif vermedi. Sanki bizim zamanımızda daha eğlenceliydi, daha iyi gruplar vardı. Pazartesi günü Lokal Anestezi’deydik. Bu seneki üçüncü Lokal Anestezi’mdi. Aslında bugün 19 Mayıs özel programına da gidecektim Kanyon’a ama evden çıkamadım. Kendimi çok halsiz hissettim. Yoksa Mor ve Ötesi konuktu. Kaçırmazdım.

Ama Pazartesi günü çok eğlenceliydi. Erim (Özsen) yine çok eğlendirdi. Çok keyifli bir program oldu. Sezonun son programı olduğu için biraz da uzadı ve bu bizi mest etti. Yalın bir sürü şarkı söyledi, biz de hepsine eşlik ettik. Yeni sezondaki programları bekliyoruz şimdi.

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.