Cumartesi Sıkılmaları

Bugün 6 Mart Cumartesi.

16 Aralık’tan beri yazmamışım bloguma. Aslında birkaç kez yazma teşebbüsünde bulundum. Draft kısmında 3 tane yarım kalmış yazım var. Ama daha önce de belirttiğim gibi blog güncelleme sorunu yaşıyorum. Çünkü her gün bir sürü yazıyla ilgileniyorum. Dergi için her ay bir sürü yazı hazırlıyorum. Derken buraya yazmaya fırsat kalmıyor. http://pertevniyal.biz/ecenin-vizoru/ sayfasında sinemalarda her hafta gösterime giren filmleri yazıyorum. Ama 29 Ocak’tan beri onu da güncelleyemedim. Hemen bu yazıyı yazdıktan sonra, bu hafta gösterime girmiş filmlerle ilgili yazımı da yazacağım.

Aslında bugün bu saatlerde Miller Saturday Afternoon partisinde olmayı planlıyordum. Ama geçen hafta sonu Adana ve Mersin’de, salı – çarşamba – perşembe günleri de Almanya’da çok yorulmuşum. Bir de Ece Ç. de hasta olduğu için bugün partide olamayacağından gitmekten vazgeçtim 🙂 Onsuz olmazdı.

Saatim şu anda 17.28 ve ben hala pijamalarımla oturuyorum. Bir yandan buraya yazarken, diğer taraftan da NTV’de Ece Sükan’ın sunduğu moda programında Milano Moda Haftası programını izliyorum. 2010-2011  Kış Modası’ndan bahsediyorlar. Daha 2009-2010 kışı geçmedi. Dışarda buz gibi bir hava var. Ki ben kışı seven biri olduğum halde yavaş yavaş kıştan sıkılmaya başladım ve yaz gelsin istiyorum.

Yazacak şeylerim de çok birikti. O kadar çok anlatmak istediğim şey vardı ki… Aralık ayından beri gittiğim tiyatrolar, gittiğim mekanlar, eğlenceler, partiler… Yavaş yavaş yazacağım ama tekrardan blogumu güncellemeye karar verdim. Bakalım bu sefer kac ay kesintisiz yazacağım? Geçtiğimiz Eylül- Aralık arası performansım fena değildi. Tekrar o günlere dönelim.. Yazmayı özledimm..

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.