McCann Erickson İstanbul’da değişim

Geçen sene staj yaptığım ve çok sevdiğim bir ajans olan McCann Erickson’da değişim rüzgarları esiyormuş. MediaCatonline’daki habere göre durum şöyle:

“Adından PARS’ı çıkaran, Türkiye’nin en büyük ajanslarından biri McCann Erickson İstanbul, 2010 yılına yeni bir yapılanma ile giriyor.

McCann Erickson İstanbul, değişen reklamcılık anlayışına hizmet verebilmek ve özellikle genç nüfusun yoğun olduğu gelişmekte olan ülkelerdeki global beklentileri karşılayabilmek amacıyla 2 sene önce bünyesinde digitalmccann’i kurdu. digitalmccann kısa sürede, ajansın cirosu içindeki payını %20’lere çıkardı.

Dijital reklamcılığı endüstrinin gitmekte olduğu yön olarak görüp “off-line/on-line” ayırımı yapmayan bir ajansa dönüşerek yeniliklerine başlayan McCann Erickson İstanbul, bu anlamda digitalmccann’i artık hizmet verilen, verilecek tüm markalara yaklaşımın ifadesi olarak kullanmayı öngörüyor.

Kreatif departmanda da bu stratejiyi göz önüne alarak yapısal bir değişikliğe giden McCann Erickson İstanbul’da, bundan böyle Tarkan Barlas, Tolga Hırsova, Oktar Akın ve Gökhan Yücel
“4 Kreatif Direktör’ler” olarak yeni yapının başmimarları olacaklar.

Kreatif Direktörler dışında, McCann Erickson İstanbul’un yönetiminde Tankut Karahan (Ajans Başkanı/CEO), Emir Işık (Başkan Yardımcısı/COO), Çağlar Çokçetin (Dijitalleşme ve Yeni İş Direktörü/CDO&CGO), Seda Tatar (Stratejik Planlama Direktörü/CSO) olarak bulunuyor.”

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.