Salon’da Yeni Yılda Sürpriz İsimler

Salon’da 2018 biterken, 2019 programından ilk sürprizler açıklanmaya başlandı. Yeni senenin ilk konukları arasında Jonathan Bree, Marissa Nadler, Ásgeir, Khruangbin ve Wooden Shjips bulunuyor.

Geçtiğimiz yıl Mart ayında biletleri tamamen tükenen iki müthiş konsere imza atan Teksaslı indie pop grubu Khruangbin, 2018 başında yeni albüm ‘Con Todo El Mundo’yu İstanbullularla yine Salon’da kutlamıştı. Grup, şimdi çok sevdikleri Salon sahnesini 2019 turnesi kapsamında, 8, 9 ve 10 Şubat’ta tekrar ziyaret ediyorlar.

Salon’da yer alacak yeni yılın ilk konukları arasında Nordik coğrafyanın müzik dünyasında hayranlık uyandıran yeni ismi Ásgeir de var. Bon Iver’ın elektronik hâli olarak tanımlanan Ásgeir2 Mart akşamı Salon’daki ilk konseriyle Nordik tınıları dinleyiciyle buluşturmak için geliyor. 

16 Mart’ta ise Salon’da sahne vokal ve gitarlarda Erik “Ripley” Johnson, basta Dusty Jermier, klavyede Nash Whalen ve davullarda Omar Ahsanuddin ile dört kişilik bir saykedelik rüya takımını andıran Wooden Shjips’in olacak.

2019 sezonunda Salon’un en önemli konuklarından bir tanesi de meleksi sesi ve müziğe farklı duruşuyla Marissa Nadler olacak. Eylül ayında sekizinci stüdyo albümünü hayranlarıyla paylaşan Marissa Nadler, 18 ve 19 Nisan’da Salon’da.

Mayıs ayında ise Yeni Zelandalı şarkıcı, söz yazarı ve prodüktör Jonathan Bree Türkiye’deki hayranlarının karşısına ilk kez Salon’da çıkacak. Jonathan Bree, avant-pop, dream-pop, saykedelik pop ve space rock gibi deneysel türleri favorileri arasında sayanlarla Türkiye’deki ilk konserinde 10 Mayıs’ta Salon’da buluşacak.


Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.