Babylon Soundgarden 2016’da kimler var?

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2016-03-11 21:22:19Z | |

Doritos Presents: Babylon Soundgarden’ın bu yılki tarihi belli oldu. 4 Haziran Cumartesi günü Babylon Kilyos’ta gerçekleşecek festivalde sahne alacak isimler de belli oldu.

Folk müziği elektronik ritimlerle birleştiren, “Stolen Dance” ile adını duyuran Milky Chance, Max Colombie’nin özgün vokali etrafında şekillen sevilen şarkılarıyla elektronik pop grubu Oscar and the Wolf, soul müziğe yeni bir soluk kazandıran İngiliz müzisyen ve prodüktör Jamie Woon, yaz başında yayınlanacak albümleri Fırtınayt’ın özel sahne prodüksyonuyla Büyük Ev Ablukada, Londralı enerjik indietronica grubu Is Tropical, son dönem elektronik müziğin yenilikçi isimlerinden Jacques Greene Detroit Techno’nun önemli isimlerinden Jimmy Edgar, nu disco’nun son yıllardaki dikkat çeken ismi Tiger & Woods, dünya müziğini elektronik altyapılarla yeniden yorumlayan Débruit ve İstanbul elektronik müzik sahnesinin usta isimleri Kaan Düzarat ve Tufan Demir Doritos Presents: Babylon Soundgarden’ın müzik programında yer alacak isimlerden bazılarını oluşturuyor.

Babylon Kilyos’ta 4 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek Doritos Presents: Babylon Soundgarden’ın ahali özel biletleri, 22 Mart Salı akşamına kadar satışta. Meraklılarına duyurulur.

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.