Yada Beach Club

Yaz mevsiminin güzelliklerinden yararlanmaya devam ederken, bu sefer rotamızı İstanbul’un içinde olduğumuz halde bir tatil beldesindeymiş hissi veren yerlerden birine, Adalar’a çevirdik.

Kabataş İDO İskelesi’nde buluştuğum arkadaşlarımla Büyükada’nın yolunu tuttuk. İstikametimiz Yada Beach Club‘tı. Cem KarakuşLokantalarım, Gezenayaklar,Tadındaseyahat ve sevilen instagram karakteri Kukla Süreyya’ylaydık.

Büyükada’ya vardıktan sonra, iskelede bizi bekleyen Yada Beach teknesine geçtik ve 15 dakikalık bir yolculuktan sonra özel bir koya vardık.

Menü oldukça zengindi. Hem Yada Beach hem de Mest’in menülerini tatma fırsatı bulduk. Peki menüde neler vardı? Edamame, Levrek Ceviche, Midye Marinare, Avokadolu Pancar ve Sake Tartar.

Sushi menüsüne gelince, o da oldukça zengindi. Magura Tartar, Crunchy Roll, California Roll, Special Roll, Dragon Roll ve Ebi Roll denedik.

E blogger’lar olup da bol bol fotoğraf çekilmez mi? Masadaki her yemeğin bol bol fotoğrafını çektik ve vapura yetişme telaşımız olmasa burada gecelerdik 🙂

eces buyukada

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.