Rıza Kocaoğlu’ndan tek kişilik performans: “Ormanlardan Hemen Önceki Gece”

"Ormanlardan Hemen Önceki Gece" Çağdaş tiyatronun kült ismi Fransız yazar Bernard-Marie Koltès‘in tek kişilik oyunu, ‘biriken’in rejisinde Rıza Kocaoğlu ile sahneye taşınıyor.

Daha önceden de oynanan oyunlardan “Ormanlardan Hemen Önceki Gece”, bu sefer biriken Tiyatro ile prömiyerini 29 Ocak Perşembe 20.30’da Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti.

Oyun, Mart ayında Cuma ve Cumartesi akşamları 20.30’da Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde 6 temsille seyirci karşısına çıkacak. Mart tarihleri: 6-7 Mart; 13-14 Mart; 20-21 Mart.

Bir adamın aşkını ve başkaldırısını Rıza Kocaoğlu ile sahneleyen Melis Tezkan ve Okan Urun ‘Yakındoğu’da İhanet’, ‘Yala ama Yutma!’ gibi Özen Yula oyunları, son olarak da Çehov ve Suvorin uyarlaması Tatyana oyunuyla ses getiren biriken’in kurucuları. Oyunun yardımcı yönetmenliğini Gözde Kocaoğlu gerçekleştiriyor. Işık tasarımını Kemal Yiğitcan, ses tasarımını ise Ömer Sarıgedik üstleniyor. Oyunda kullanılan Vivaldi’nin ünlü aryasının kaydı ise soprano Simge Büyükedes ve piyanist İklim Tamkan imzalı.

Biletler  www.zorlucenterpsm.com sitesinde ve Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi gişelerinde bulabilirsiniz.
Bilet fiyatları: 55 TL (tam), 30 TL (öğrenci)

Oyunla ilgili detaylı bilgi burada: http://www.zorlucenterpsm.com/ormanlardan-hemen-onceki-gece

Ben de izledikten sonra izlenimlerimi yazacağım.

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.