Garanti Caz Yeşili konserleri Şubat’ta Salon İKSV’de

garanti caz yeşiliGaranti Caz Yeşili konserleri, Şubat ayında Salon İKSV’de Sleep Party People, Soap and Skin ve Moddi’yi hayranlarıyla buluştururken, Charlie Parker’ın anıldığı “Caz Ağacı” gecesine de ev sahipliği yapacak.

Program şöyle:

Sleep Party People
06 Şubat 2015 Cuma – 22:00
Danimarkalı müzisyen Brian Batz’ın projesi olarak başlayan dream-pop grubu Sleep Party People; Boards of Canada, David Lynch ve Erik Satie’nin çalışmalarından ilham alıyor.

Soap and Skin
13 Şubat 2015 Cuma – 22:00
“Soap & Skin”, Avusturyalı sanatçı Anja Plaschg’ın deneysel müzik projesi olarak ortaya çıktı. Xiu Xiu, Cat Power, Björk, Aphex Twin ve Sergei Rachmaninoff; en büyük ilham kaynakları arasında yer alıyor.

Charlie Parker’ın Anısına
21 Şubat 2015 Cumartesi – 22:30
“Caz Ağacı”; 2015’in ilk konserinde saksofon virtüözü Charlie Parker’a bir saygı duruşu gerçekleştiriyor.

Vokal: Randy Esen, Bora Çeliker, Elif Çağlar
Saksofon: Engin Recepoğulları
Piyano: Serkan Özyılmaz
Kontrbas: Kağan Yıldız
Davul: Ediz Hafızoğlu
Sunucu: Vedat Özdemiroğlu

Moddi
27-28 Şubat 2015 – 21:30
Norveçli folk-pop müzisyeni Moddi, 2010 yılında çıkardığı ilk albümü “Floriography” ile Norveç Grammy Ödülleri’nde iki kategoride aday gösterildi. Avrupa’nın önemli festivallerine katılan sanatçı, 2010’da Angus & Julia Stone ile Avrupa turuna çıktı. İkinci albümü “Set The House on Fire” ve üçüncü albümü “Kæm va du?” ile büyük beğeni topladı.

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.