Babylon’da bu hafta

Emiliana Torrini L
Babylon’da bu hafta program harika. Her tarzdan müzikseverin kendini bulabileceği farklı konserler var. Mesela ilk olarak 12 Kasım Çarşamba akşamı Björk’le kıyaslanan ve şarkılarını Buffy the Vampire Slayer, Yüzüklerin Efendisi, Grey’s Anatomy, One Three Hill ve daha birçok kült film ve dizide duyduğumuz Emiliana Torrini var.

Ertesi gün hip-hop, pop hatta rock gibi türleri de aynı potada buluşturan DJ Yuksek ile birlikte “XXF Very Very French Festivali” kapsamında, Myd, Sam Tiba, Panteros666 ve Canblaster’dan oluşan Fransız modern elektronik müzik yeteneği Club Cheval 13 Kasım Perşembe akşamı Babylon’da gece sahne alacak.

Benim favorim olmasa da birçok arkadaşımın merakla beklediği bir konser: RedBull Music Academy Night ile 14 Kasım Cuma akşamı İngiliz elektronika sahnesinin parlak ismi DJ James Holden, Radiohead’den Madonna’ya, farklı tarzlardan pek çok müzisyenin şarkılarına yaptığı remikslerle eğlencenin sınırlarını zorlayacak.

Neo-electro, ambient ve electro-techno kavramlarını harmanlayarak yaratıcılığın sınırlarını zorlayan elektronika türünün hit grubu Plaid&Bibio 15 Kasım Cumartesi akşamı canayakın melodileri, sıcak tonları ve ilginç teknikleriyle Babylon’da olacak.

 

Konser biletleri biletix.com ‘da.

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.