adidas Originals by Jeremy Scott Koleksiyonu 10. yılında

Jeremy Scott KoleksiyonuJeremy Scott, her yıl olduğu gibi bu yıl da, adidas için tasarladığı yeni koleksiyonunda lüks spor giyim vizyonunu bir adım daha ileri taşırken, cesur renklere, nitelikli kumaşlara ve grift baskılara odaklanmış.

Scott’un kendine has tasarım anlayışı koleksiyonun genelinde görülürken, İlkbahar/Yaz 2014 koleksiyonunun kilit temalarından birini Londra’nın inci işleme geleneği oluşturuyor.

Jeremy Scott Koleksiyonu

Jeremy Scott aynı zamanda adidas Originals by Jeremy Scott İlkbahar/Yaz 2014 Koleksiyonu’ndaki baskıları ile de İngiltere’ye sadık kalmış. Tüm yüzeyi kaplayan adidas logo ve dijital fotoğraf baskıları ile koleksiyonu canlandırmış.

Jeremy Scott Koleksiyonu

Koleksiyondaki diğer temalar arasında kanatlı dolar işareti, çiçekler ve leopar baskılar da bulunuyor. Hepsi de klasik Jeremy Scott desenleri olan bu biçimler, İlkbahar/Yaz sezonunun estetiğine uyacak şekilde kullanılmış.

Renk açısından, Scott gerek sarı pilot ceketi gerekse de turuncu ve yeşil tonlarda delikli ağ üst ve şortlar ile neon palete yeniden odaklanıyor.

Jeremy Scott Koleksiyonuİlkbahar/Yaz 2014 Koleksiyonu’ndaki ayakkabılar da Jeremy Scott tarzının premium İtalyan derisi üzerine yerleştirildiği ve klasik Rod Laver ayakkabı modelinin altın tonları ile şerit mücevherler içinde boy gösterdiği lüks sokak giyimine gönderme yapıyor.

Jeremy Scott Koleksiyonu

 

adidas_Originals_Jeremy_Scott_SS14_action_002

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.