Oyun Atölyesi’nin 2011-2012 sezonunda ve “London 2012 Cultural Olympiad”ın bünyesinde yer alan ve “Shakespeare’s Globe’s 2012 International Shakespeare Festival”in davetlisi olarak Mayıs ayında Londra’da sahnelediği “ANTONİUS İLE KLEOPATRA” bu sezon da yine Oyun Atölyesi’nde seyirciyle buluşmaya devam ediyor.
Shakespeare’nin en ünlü oyunlarından olan Antonius ile Kleopatra’da Haluk Bilginer Antonius, Zerrin Tekindor Kleopatra, Mert Fırat Cesar, Emre KarayelPompeius rolüyle seyirci karşısına çıkıyor. Oyunun diğer rollerini Onur Ünsal,Muharrem Özcan, Evrim Alasya, Gözde Kırgız, Zeynep Alkaya, Tuğçe Karaoğlan, Mehmet Özbek paylaşıyor.
Bülent Bozkurt’un çevirisiyle oynanacak Antonius ile Kleopatra’nınyönetmenliğini Kemal Aydoğan, sahne tasarımını Bengi Günay, ışık tasarımını İrfan Varlı, müziklerini Tolga Çebi yaptı.
Son 5 oyunun gün ve saatleri:
9 Mayıs Perş. 20.30
10 Mayıs Cuma 20.30
11 Mayıs C.tesi 16.00(ind)
11 Mayıs C.tesi 20.30
12 Mayıs Pazar 16.00
Bilet fiyatları: Tam bilet: 50TL, Öğrenci bileti: 40TL
* İndirimli matine: 40 TL
Biletler 18 Nisan’dan itibaren satışta!
Online bilet almak için;
http://ebilet.oyunatolyesi.com
PS: Tanıtım yazısıdır.