Şubat’ta Babylon’da

Babylon Şubat ayında yine birbirinden güzel yabancı grupları ağırlayacak. Bakalım programda kimler var?paul banks

Legowelt, Paul Banks, Yellowcard, Breton, Onra, Sotu the Traveller, Grup Ses Beats, Levni, Sine&Noise, Sami Baha, Gantz&Stiver, Da Poet.

Pop punk ve alternatif rock sahnesinin Floridalı temsilcisi Yellowcardve 7 Şubat’ta iki gece üst üste Babylon sahnesinde olacak. Ocean Avenue, Way Away, Only One, Lights and Sounds, Light Up the Sky ve For You and Your Denial gibi dillerden düşmeyen şarkılarıyla Yellowcard Türkiye’de ilk kez hayranlarıyla buluşacak.

Farklı grupların şarkılarını yeniden yorumlamaktansa kendi şarkılarını kaydetmeyi tercih eden Özgün Semerci ve Özgür Poyraz tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi’nde kurulan Second, 6-7 Şubat akşamı gerçekleşecek Yellowcard konserinden hemen önce Babylon sahnesinde olacak.

Şubat ayında sıradışı bir geceye hazırlıklı olun. Babylon ve Babylon Lounge’a yayılacak Davulun Sesi Vol.2 partisi ile enstrumental hip hop ve sample ustası Vietnam kökenli Fransız prodüktör Onra, Avrupa ve İstanbul’un önde gelen isimlerinden Sotu the Traveller, Grup Ses Beats, Levni, Sine&Noise, Sami Baha, Gantz&Stiver, Da Poet, 8 Şubat akşamı Babylon ve Babylon Lounge’da sahne alıyor.

Ödüllü kısa filmlere ve Sinead O’Connor’ın “The Wolf Is Getting Married” şarkısının videosuna imza attıktan sonra kayıtlarını Sigur Rós’un stüdyosu Sundlaugin’de tamamladıkları  Other People’s Problems’ı yayınlayan ve 2012’nin en iyileri arasında gösterilen Londra menşeli elektro-rock topluluğu Breton9 Şubat Cumartesi akşamı Babylon’a konuk olacak.

Haziran 2011’de grubu Interpol ile ülkemizi ilk kez ziyaret eden New Yorklu sanatçı Paul Banks, geçtiğimiz aylarda solo olarak yayınladığı ikinci albümü Banks’in ardından bu sefer solo projesiyle 13 ve 14 Şubatta Babylon’da olacak.

Montreux Caz Festivali (İsviçre), Schleswig Holstein Müzik Festivali (Almanya), Flow Festivali (Finlandiya), Sesc Pompeia (Brezilya) gibi önemli sahnelerde müzikal yolculuğunu sürdüren Kolektif İstanbul, Balkan ve Anadolu kültürlerinin buluştuğu Doğu Avrupa geleneksel müziklerine dayalı tarzları, funk ve caz altyapılarıyla 21 Şubat’da Babylon’un konuğu oluyor.

70’ler Avrupa korku film müziklerinin ürkütücü tonlarını, techno ve house altyapılarla örerek, Avrupa dans pistlerinin aranan isimlerinden biri olmayı başaran Danny Legowelt  Wolfers bağımsız müzik platformu Partapart’ın konuğu olarak 23 Şubat gecesi Babylon sahnesinde.

 

 

 

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.