15. Uluslararası Randevu Film Festivali

15. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali,14–20 Aralık 2012 tarihlerinde Beyoğlu Cinemaximum Fitaş ve Levent Cinemaximum Kanyon’da.

TÜRSAK Vakfı tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 15. senesini geride bırakacak olan festival, Fransız Kültür Merkezi’ndeki belgesel ve kısa filmlerin ücretsiz gösterimlerinin yanı sıra, bu sene ana gösterim mekânlarına Beyoğlu Cinemaximum Fitaş ve Levent Cinemaximum Kanyon’u da katmış.

Festival biletleri, öğrenciler için gündüz seanslarında 5, tam biletler için de 7 TL. Tüm akşam seanslarında da 8 TL’den satışa sunuluyor.

Randevu İstanbul’un geleneksel “Askıda Bilet” uygulaması bu yıl da devam ediyor. Festival boyunca kafelere ve festivalin gösterimlerinin yapılacağı sinema salonlarının gişelerine her gün için bırakılacak olan 10 adet bilet, saat 10.00’a kadar, pasolarını gösteren bütün sinemasever öğrencilere ücretsiz olarak veriliyor.

Dünyaca ünlü festivallerden ödüllü, pek çok ülkede izleyiciye ulaşmış fakat Türkiye’de gösterim şansı bulamamış filmler ve ünlü yönetmenlerin beklenen son filmlerinin yanı sıra, tematik festivallerde, spesifik izleyici kitlelerinin ilgisini çeken, sıra dışı, alışılmadık filmlerden oluşan, hem renkli, bir o kadar da siyah-beyaz film programıyla, 14–20 Aralık tarihlerinde salonları doldurmaya hazırlanıyor.

Daha ayrıntılı bilgi ve gösterim saatleri açıklanmadı. Ama açıklandığında randevuistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.