adidas ‘all originals party’ 2012

Daha dün sabah TimeHop’umda geçen sene bugün adidas ‘all originals party’ de olduğumuzu görüp, bu sene yapmayacaklar mı acaba diye düşünmüştüm ki bugün basın bülteni geldi.

İki yılda böyle beklenen parti yapmak güzel bir başarı gerçekten. Bu yıl kadro geçen yıla göre daha kalabalık. En önemlisi Sam Sparro geliyor.

Sonra Mark Ronson var, Multitap, Solardip, Sapan, The Ringo Jets, The Away Days var. ‘in de katılacağı ‘all originals party’de Radyo Eksen ve radioadidasoriginals.com DJ’leri de sahne alacak.

Etkinlik, 6 Ekim Cumartesi günü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleştirilecek. Etkinlik, geçen yıl Maçka Küçükçiftlik Park’taydı.

Katılımcılar adidas ürünlerinin satıldığı pop-up store’da vakit geçirebilecek ve ayrıca paint ball, instagram ve photo booth aktiviteleriyle eğlenecekler. Kapıların saat 14.30’da açılacağı partide yiyecek ve içecek alanları ve daha birçok sürpriz ile sokağa dair her şey olacak. adidas all originals party 6 Ekim’de 2012 Cumartesi günü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda, biletler 40 TL’lik satış fiyatıyla Biletix’te.

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.