IFW yarın başlıyor

2009 yılından beri, senede iki defa olmak üzere düzenlenen İstanbul Fashion Week’in takvimi belli olalı çok oldu aslında. Ama defileler yarın başlıyor.

8-11 Şubat tarihleri arasında Tepebaşı’ndaki IFW çadırında gerçekleşecek olan moda haftasında bu sene şu tasarımcılar var: Mehtap Elaidi, Nejla Güvenç, Atıl Kutoğlu, Erol Albayrak, Tuvana Büyükçınar, Günseli Türkay, Zeynep Erdoğan, Gamze Saraçoğlu, Özlem Kaya, Simay Bülbül.

Bireysel defilelerin yanı sıra 2 karma defile de gerçekleşecek Karma 1’de Beste Gürel, Nihan Peker, Tuba BenianKarma 2’de Şafak Tokur, Çiğdem Akın, İpek Arnas tasarımlarını sergileyecekler.

Etkinlik kapsamında ayrıca Studio Kaprol 4 tasarımcısıyla Arzu Kaprol’ün yeni projesi olarak Istanbul Fashion Week’de yer alacak. Niyazi Erdoğan W otel’de enstalasyon ile katılacak. Zeynep Erdoğan ve Günseli Türkay’ın defileleri de W lounge ‘da gerçekleştirilecek.

İstanbul Fashion Week  tasarımcıların yanı sıra 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonlarını podyuma taşıyacak olan AdL&Cengiz Abazoğlu, Avva, Berinza ve Giovane Gentile’ye de ev sahipliği yapacak.

Ayrıca “Machka: Türkiye’de Endüstri ve Tasarımın Buluştuğu Marka” konulu bir workshop düzenlenecek. Ece & Ayşe Ege, ile Yalçın Ayaydın’ın konuşmacı olarak katılacağı workshop’da Türkiye’de endüstri ve tasarımın buluşması ele alınacak.


Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.