Ağır Abi Vizyonda

6 Mayıs’ta gösterime girecek bir film var: Ağır Abi.

Benim filmle tanışmam ise çook aylar öncesine dayanıyor. Son halini bilemiyorum ama ham halini 3 -4 defa izledim. Afiş çekiminde ve diğer süreçlerinde bulundum. Ama renk ve ses düzeltmelerinin yapıldığı vizyonda olacak olan halini ben de sizler gibi sinemada izleyeceğim. Şöyle bir sürprizim var, Cuma günü vizyona girmeden önce, 4 Mayıs’ta Atlas sinemasında yapılacak olan galaya bu post’a yarın aksam saat 10’a kadar yorum bırakan iki çiftle beraber gidelim diyorum. Ne dersiniz? Tabii çift dediğime bakmayın, iki kişiye iki kişilik davetiyem olacak. 🙂

Bu güzel haberi verdikten sonra biraz filmden bahsetmek istiyorum. Adının Ağır Abi olduğuna bakıp da, herkesin birbirini öldürdüğü bir mafya filmi sanmayın. Tabii bu filmde de bir sürü kişi ölüyor ama acemi mafya bunlar. Daha çok güldürüyorlar. Filmin jeneriğinde gördüğünüz isimleri tanımadığınızdan ön yargıda bulunup, gitmemezlik yapmayın bence. Bir iki saatliğine eğlenmek istiyorsanız gidin. Kafanız dağılır eğlenirsiniz.

Zaten ekibin kendisi çok eğlenceli, onların çekimleri yaparken aldığı keyfi filmi izlerken sizler de alabilirsiniz.

Bu arada unutmadan filmin jenerik müziğini Müslüm Gürses seslendirdi, Müslüm Gürses ve Pit10 düetini de buradan dinleyebilirsiniz.

Ağır Abi gördüler beni, oysa ben sadece kötü bir mafyaydım…

Ağır Abi fragman ı için buraya buyrun 🙂

Film hakkında ayrıntılı bilgi için de www.agirabi.tv adresine başvurabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.