Alice Harikalar Diyarında ve Alaaddin On Ice

Sömestr tatiline girmemizle birlikte, çocukların ilgisini çekecek dünyaca ünlü gösteriler de birer birer sahnelenmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Pinokyo Müzikali’ni yazmıştım. Şimdi de Alice Harikalar Diyarında ve Alaaddin On Ice var sırada. Pinokyo ve Alaaddin’i sömestr tatili süresince izleyebilecekken, Alice için biraz sabretmeniz gerekecek 🙂

Alice Harikalar Diyarında

En ünlü ve en sevilen çocuk romanlarından biri olan Lewis Carroll`un `Alice Harikalar Diyarında` adlı eseri, Çek Cumhuriyeti, Prag`ta kurulu ve ünü dünyaya yayılmış olan National Black Light Theatre tarafından çocuklar için tiyatro perdesine taşınıyor.

28 Mart – 3 Nisan 2011 tarihleri arasinda İstanbul, Ankara, Izmir ve Bursa`da sahnelenecek gösterilerde Alice ile birlikte Beyaz Kraliçe, Cheshire Kedisi, İskambil Askerler, Beyaz Tavsan, Çılgın Şapkacı, Farecik, Dodo ve Tırtıl gibi romanın unutulmaz karakterleri tiyatro sahnesinde hayat buluyor. Her bir gösterim oyuncu performanslarının yanısira özel ışık gösterimleri, 3D ve lazer efektler gibi Black Light Theatre konseptine has unsurlar barındırıyor.

Alaaddin On Ice

Binbir gece masallarının en ünlülerinden biri olan Alaaddin, sinema, tiyatro ve televizyon filmi uyarlamalarının ardından da buz üzerinde. Hem çocukların hem büyüklerin, bir arada büyük bir keyifle izleyecekleri buz pateni şovu 27 Ocak – 13 Şubat 2011 tarihleri arasında Parkorman’da olacak. “Alaaddin On Ice”, rengarenk kostümleri ile muhteşem bir masal diyarına götürecek. Gösterinin Konusu: “ Alaaddin’in Sihirli Lambası” masalının sonunda her şeye sahip olan Alaaddin’in, göz açıp kapayıncaya kadar varını yoğunu kaybetmesi ve tekrar yoksul kalışının ardından başlayan , yepyeni bir serüveni anlatıyor ALAADDİN VE SİHİRLİ SEPET.

Çocuklar için çok eğlenceli bir tatil olacak gibi görünüyor..

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.