Nike’tan Kırmızı Bağcık Al, Hayat Kurtar!

LACE UP. SAVE LIVES

NIKE VE (RED), SPORUN GÜCÜNDEN FAYDALANARAK AFRİKA’DAKİ HIV/AIDS SORUNUYLA MÜCADELE ETMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİ

(RED) ile iş birliği çerçevesinde Nike, ürettiği kırmızı bağcıkları mağazalarında 6,5 TL fiyatla satışa sundu. Satıştan elde edilecek gelirin tamamı Afrika’daki HIV-AIDS ile mücadeleye harcanacak.

Türkiye’de sözcülüğünü milli oyuncu Hakan Balta’nın yaptığı ve Nihat Kahveci, Arda Turan, Cristian Borani, Önder Turacı, Rigobert Song, Ceyhun Gülselam ve Volkan Şen gibi 20’ye yakın futbolcunun da destek verdiği bu eşsiz işbirliği, Afrika’daki HIV/AIDS sorunu ile mücadeleye iki yönden katkı sağlıyor. Birinci olarak bölgede eğitim ve ilaç hizmeti sunan programlara destek sağlayacak fonlar yaratıyor; ikinci olarak ise Afrika’daki AIDS sorunu ile mücadelede tüm dünya gençlerini bir araya getirebilmek amacıyla sporun gücünden yararlanmayı hedefliyor.

Dünya çapında ise başarılı futbolcular Didier Drogba (Chelsea), Joe Cole (Chelsea), Andrei Arshavin (Arsenal), Marco Materazzi (Inter Milan), Denilson (Arsenal), Lucas Neill (Everton, Clint Dempsey (Fulham) ve Seol Ki-Hyeon (Fulham) ile U2’nun solisti Bono NIKE ve (RED) arasındaki bu işbirliğine destek veren isimler arasında bulunuyor.

(Nike)RED bağcıkları 5 Aralık itibariyle Türkiye’de Nike Mağazalarında ve belli başlı perakende mağazalarında 6,5 TL fiyatla satışa sunuldu. (Nike)RED bağcıkları ayrıca www.nike.com adresi üzerinden de satın alınabiliyor.

Türkiye’de bu projeye destek veren futbolcular AIDS’e dikkat çekmek için tüm maçlara kırmızı bağcıklı kramponlarıyla çıkıyor.

Nike’tan Kırmızı Bağcık Al, Hayat Kurtar!” için bir yorum

  1. bunu nerden alabiliriz biliyormusunuz netten alma şansımız varmı kampanya hala devam ediyormu ? insanlık görevi bu almak gerekir

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.