Dün Akşam Miller Music Factory Lansmanı’ndaydık

Bu akşam ne kadar çok etkinlik var demiştim ve hangisine gideceğimi bilememiştim dün akşam.

Sonunda karar verip, Miller tarafından bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Miller Music Factory’nin basın lansmanı için MediaCat ekibi olarak, Hayal Kahvesi Bistro’ya gittik. İlk başta planım daha sonra da diğer mekanlara uğramaktı fakat iyi vakit geçirdiğimiz için Hayal Kahvesi’nde kalmayı tercih ettik.

Yaptıkları sıcak karşılama ve gösterdikleri ilgi için Pro İletişim’den -özellikle- Ece Kahraman ve Ece Çelebioğlu’na çok teşekkür ederim.

Yeri gelmişken biraz da Miller Music Factory nedir ondan bahsedelim:

Miller’in yeni yetenekleri keşfetmek için düzenlediği müzik yarışmasına başvurular “www.millermusicworld.com” internet sitesi üzerinden yapılıyor.

Birbirinden ünlü jüri üyeleri ile de dikkat çeken Miller Music Factory’ye başvurular 31 Aralık Perşembe günü son buluyor. Türkiye’de müzikle uğraşan amatörler için kariyerlerinde dönüm noktası sayılan, müzik dahilerini belirlemek, genç yetenekleri keşfetmek ve alternatif müzik kültürünü desteklemek amacı ile gerçekleştirilen Miller Music Factory yarışması, araştırmalarda genç yeteneklerin “En çok güvendiği yarışma” olarak tanımlanıyor.

Her yıl rekor sayıda başvuru ile dikkat çeken Miller Music Factory’ye katılım ile ilgili bilgiler www.millermusicworld.com’dan takip edilebiliyor. 6. kez düzenlenecek olan Miller Music Factory’nin kazananları 30 Ocak 2010’da gerçekleşecek olan muhteşem final gecesi ile belli olacak. Yarışma jüri üyeleri arasında Ali Şahinbaş, Mehmet Tez, Kaan Sezyum, Murat Abbas ve Funky C gibi Türkiye’de müzik adına çok önemli isimler de var.

Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak ödüller arasında yeni yetenekler, yetenek avcıları ve müzikseverleri bir araya getirmeyi amaçlayan Miller Miami 2010’da sahne alma şansı yer alıyor. Miller Miami 2010, müzik dünyasından en önemli isimlerinin ve yetenek avcılarının katıldığı, dünyanın en büyük elektronik müzik etkinliği Winter Music Conference ile aynı anda Miami’de gerçekleşecek olması büyük önem taşıyor.

Başka etkinlikleri de yine buradan, bu blogtan paylaşmaya devam edeceğim. Bundan sonraki durağımız Pazartesi günü Babylon’da düzenlenecek olan Lokal Anestezi, sahnede bu sefer Sakin var.

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.