Kasaba Dizisi Yarın 20.00’de ATV’de başlıyor

Yapım : Asis Yapım
Yapımcı : Ilgaz Giritlioğlu, Bahadır Atay
Proje Tasarım : Tomris Giritlioğlu, Tuğrul Eryılmaz
Senaryo : Mümtaz Türköne, Neşe Cehiz, Kuledibi, Fikret Bekler, Nihan Küçükkural, Ayşen Günsu Günsu Teker, Mine Baysal
Yönetmen : Cevdet Mercan
Oyuncular: Talat Bulut, Lale Yavaş, Murat Ünalmış, Nur Sürer, Bülent Kayabaş, Alpay İzbırak, Erol Demiröz, Tülay Bursa, Çağla Çakar, Nur Erkul, Murat Tüzün, Melih Selçuk, Öykü Çelik, Barış Işık, İdil Vural, Serdal Genç, Demet İyigün, Didem Balçın, Banu Özdemir, Ergun Doğmacı, İbrahim Bozgüney, Bülent Düzgünoğlu, Ferda Işıl, Toprak Kavaşoğlu, Mustafa Özer, Mert Kurdal, Gökhan Okşar, Ulaş Bekçi, Metin Ural

Proje tasarımını Tomris Giritlioğlu ‘nun, yapımcılığını Asis Yapım Ilgaz Giritlioğlu / Bahadır Atay’ın, yönetmenliğini ise Cevdet Mercan’ın üstlendiği, başrollerini Talat Bulut, Lale Yavaş, Murat Ünalmış, Nur Sürer ve Bülent Kayabaş’ın paylaştığı “KASABA” adlı yepyeni dizi 21 Ekim Çarşamba günü ATV ekranlarında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Usta oyunculardan kurulu kadrosu ve büyük prodüksiyonu ile dikkat çekecek olan dizi, farklı kültürlerden gelen üç hayatın kader ortaklığını ekrana taşıyacak. Kasaba’nın, derin bir kültüre sahip muhafazakar ve yalnız adamı Mümtaz (Talat Bulut), İstanbullu güzeller güzeli genç mimar Yağmur (Lale Yavaş) ve mevsimlik işçilerin genç lideri Haydar (Murat Ünalmış)’ın yolları, bu gizemli Kasaba’da kesişecek.

Aynı zamanda bir Türkiye panoraması olan Kasaba’da; yerleşik çıkar ilişkilerini, cinsiyet ayrımını, geleneklerin egemenliğinde yaşayan bir topluma şahit olacağız. Üç farklı kültürün çarpışması, üç hayatın kesişmesi, imkansız bir aşk üçgenine dönüşen savaşını anlatan dizide izleyiciler kendi hayatlarından kesitler de bulacak.

Çekimleri Antakya’da devam eden Kasaba dizisi aşk hikayesinin yanı sıra görsel bir şölene de eşlik ederek izleyiciyi büyüleyecek…

Dizinin internette bulduğum tanıtım yazısı böyle. Ben de arkadaşım Melih Selçuk’un oynadığı bu diziyi merakla bekliyorum. Öncelikle Tomris Giritlioğlu’nun proje tasarımını yapmış olması nedeniyle diziye çok şans veriyorum. Hatırla Sevgili’den sonraki dizi boşluğumu bu dizinin dolduracağına inanıyorum. Çarşamba günleri bir dönem Yaprak Dökümü günüydü, fakat özellikle 2 sezondur dizinin monotonlaşması ve seyirciye heyecan vermemesi nedeniyle Kasaba’nın bayağı bir seyirci çekeceğine inanıyorum. İlk bölümünü izlemek içinse yarın akşamı merakla bekliyorum.

Yolunuz açık olsun…

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.